Nectar - din SugarCRM partner

Nectar har flere års erfaring med SugarCRM systemet som kunde og bruger. Nectar blev oprettet som en selvstændig enhed i 2018 og blev samme år autoriseret SugarCRM partner. Siden da har vi leveret fleksible løsninger på tværs af salg, marketing og support.

Kvalificeret rådgivning

I Nectar fokuserer vi altid på at levere kundebaserede CRM-platforme, så du får en løsning, der passer til dig og din virksomhed. Og så du bliver rustet til de forretningsmæssige forandringer, du står overfor både nu og i fremtiden.

Om der er tale om en helt simple løsning til en mindre virksomhed eller en kompleks løsning bygget til en specifik forretningsmodel, betyder intet. Intet projekt er for småt eller stort og uanset omfanget eller budgettet, er målet af finde den helt rigtige løsning til vores kunder.

Kom i gang med Nectar som sparingspartner

Når I vælger SugarCRM som platform, køber I ikke blot et produkt eller en tjeneste hos os. I får en samarbejdspartner, der er med lige fra ide til yderligere udvikling. Nectar sørger for, at implementeringen af SugarCRM i din virksomhed går smertefrit, og I derfor kan begynde at arbejde i systemet med det samme. Og så lytter vi til dig undervejs.

  • Afklaringsmøde omkring jeres behov, ønsker og udfordringer
  • Opsætning af demo, som bliver skitseret ud fra jeres behov, så I kan afprøve hvordan SugarCRM passer jer
  • Gennemgang af demo og udarbejdelse af projektplan for det videre forløb
  • Vi aftaler det fremtidige setup, og I siger ‘go’ til udvikling og implementering af SugarCRM
  • Support og service efter implementering

Hvordan kan vi hjælpe?

Send os dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om, hvordan SugarCRM kan understøtte og optimere processerne i din virksomhed – helt uforpligtende.
Blog kontakt

Eller ring til Nectar nu på telefon 70 20 90 33