Få mest muligt ud af dit marketingbudget

Sugar Market er et fantastisk marketingværktøj, der er designet til at ramme den ønskede målgruppe og efterfølgende måle på effekten af jeres kampagner samt leadkvalitet.

Automatiser din marketing og skab større effekt

Gør det mere simpelt at nå ud med dine budskaber og skabe effekt. Med marketingplatformen fra SugarCRM kan du nemt målrette og automatisere dine kampagneaktiviteter og sætte skub i din leadgenerering.

Sugar Market hjælper dig med at række ud til din målgruppe med præcise budskaber på det helt rigtige tidspunkt. Det resulterer i indsamling af leads af høj kvalitet.

Engager din målgruppe med marketing automation

Med content og kampagneaktiviteter skaber du forbindelse og interagerer med kundeemner og kunder, uanset hvor de er – på tværs af kanaler som SoMe, e-mails, annoncer – i én fleksibel løsning.

Fælles indblik i kunderejsen og et samspil mellem marketing- og salgsteams

Ved at levere et komplet overblik over alle kundeemner og kunders berøringspunkter, øges samspillet mellem salg og marketing. Virksomhedens KPI’er, der er opstillet på tværs af afdelinger, deler her samme datagrundlag.

Kontrol over din pipeline med kvalificerede leads

Sugar Market har forskellige redskaber – bl.a. predictive lead scoring og profile mapping – der måler på de forskellige leads kvalitet. Hvor sandsynligt er det, at de ender med at konvertere? Med adfærdsbaserede scoringer og en on-going analyse af pipelinen, vil de leads, der leveres til slag, kunne være brandvarme.

Analyse af aktiviteter og fokus på fremtiden

Det er altid vigtigt at evaluere på sine marketingaktiviteter, så man forstår, hvad der virker og hvad der ikke virker. Sugar Market giver dig nem adgang til feedback via surveys lige som der er interaktive dashboard til rapportering og ROI tracking.

Få en gratis demo

Send os dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om, hvordan SugarCRM kan understøtte og optimere processerne i din virksomhed – helt uforpligtende.
Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt. 
Fornavn
required
Efternavn
required
Email
required
Telefonnummer
required
Virksomhed
required
Kort om dine behov

Eller ring til Nectar nu på telefon 70 20 90 33

Alt samlet ét sted

Om det er SEO, Google Ads, SoMe eller e-mails, du ønsker at opbygge relationer via, så dækker Sugar Market dine marketingkanalers behov i én brugervenlig cloud-løsning.cPlatformen er desuden pre-integreret med Sugar Sell og Sugar Interprise, men det kan selvfølgelig også anvendes sammen med andre CRM-systemer.

Skalér din løsning

Sugar Market kan løbende skaleres i takt med at virksomhedens behov ændres. Du vil hele tiden være i tæt dialog med din konsulent, der rådgiver og vejleder i forhold til mulige løsninger, der kan løfte dine forretningsgange. Hvis der er behov for support til nye brugere eller træning i nye funktioner er det selvfølgelig også inkluderet i samarbejdet med Nectar.