Få et 360-graders overblik, over hele virksomheden

SugarCRM er en fantastisk CRM-platform for din virksomhed. Men det er også et fantastisk procesoptimeringsværktøj der sikrer et 360-graders billede af hele din virksomhed.

Procesoptimering

SugarCRM faciliterer muligheden for at tilrettelægge arbejdsgange og processer der er tilpasset jeres dagligdag og udfordringer. Det er muligt at automatisere manuelle arbejdsgange, som mindsker tiden til kunden. Du kommer tættere på kunden og kan bruge mere tid på din kernevirksomhed.

Med SugarCRM får I mulighed for, at have detaljerede oplysninger om jeres kunder og leads, samlet ét sted. Der genereres data om jeres kunder som er sorteret efter geografi, demografi, personlige data, behov og interesser, samt alle deres transaktioner med jer. SugarCRM hænger derfor nøje sammen med andre IT-systemer, såsom ERP-systemer, regnskabsprogrammer, mail systemer og meget mere. Hav derfor altid en automatiseret proces mellem SugarCRM og jeres andre nødvendige IT-systemer.

Sammen med tilbudsmodulet får I et komplet salgsværktøj i SugarCRM, der giver jer et overblik over salgskanalerne, potentielle salg og hvordan I ligger i forhold til det estimerede budget. Du er med i hele processen helt fra leadgenerering og tilbud til ordrehåndtering: Derved får I et forkromet overblik over, hvor I skal hen.

Sikrer et 360 graders billede af hele din virksomhed

Med SugarCRM kan du strømline din virksomheds aktiviteter på tværs af salg, service, marketing og udførelse, for at drive kortere salgsprocesser, reducere salgs-omkostninger og øge overskuddet. Ved brug af SugarCRM kan du definere og automatisere interne processer og best practices, som tilpasses dine kunders købsrejser.

Ved at integrere SugarCRM med jeres andre vigtige IT-systemer, kan I drive gennemsigtighed og nøjagtighed, ved at tilpasse produktions-, konfiguration- og prisdata på baggrund af kundeoplysningerne.

Advanced Workflow

Med SugarCRM Advanced Workflow er det muligt for administratorer at, strømline de almindelige forretningsprocesser, ved at administrere godkendelser, salgsprocesser, opkaldstrimninger og meget mere. Advanced Workflow er et brugervenligt Business Process Management også kaldet BPM. Dette Workflow-værktøj tilføjer avancerede BPM-funktionaliteter til SugarCRM.

Advanced Workflow-pakken indeholder en omfattende værktøjskasse af forskellige moduler, der giver mulighed for nemt at oprette digitale formularer og kortlægge robuste arbejdsgange. Advanced Workflows Interface er nem at håndtere, da træk-og-slip funktionen er lige til, og kræver absolut ingen programmeringserfaring.

Automatiser dine forretningsprocesser

SugarCRM gør det muligt at automatisere komplekse forretningsprocesser, som giver jer en øget produktivitet, genanvendelse af best practices og evnen til effektivt at styre kundeoplevelsen. Hver proces kan understøtte komplekse beslutningsprocesser med en kraftfuld regelbygger til effektivt, at optimere routing og godkendelser.

Jeres medarbejdere kan modtage, analysere og reagere på meddelelser via ethvert standard e-mail system, trådløse enheder eller hvilken som helst browser. Via dashboards kan I fange snapshots af igangværende salgsarbejdsgange, opgaver og statusser.

Optimer jeres processer med SugarCRM så du bruger din tid på det der virkelig tæller.

Hvordan kan vi hjælpe?

Send os dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om, hvordan SugarCRM kan understøtte og optimere processerne i din virksomhed – helt uforpligtende.
Blog kontakt

Eller ring til Nectar nu på telefon 70 20 90 33