Lad CRM-systemet gøre arbejdet for dig

Med SugarCRM får du en platform, som nemt kan implementeres. Et fleksibelt og brugervenligt system, der bidrager med værdi i dagligdagen.

1. Øg effektiviteten i salg og skab overblik

Med en strømlinet proces og pipeline, vil sælgerne i højere grad kunne opretholde høj aktivitet. De ved, hvad de skal og hvornår. Og salgschefen kan følge med på sidelinjen.

2. Måling af resultater og forecast

Med nem adgang til tidligere salgsdata, kan CRM-systemer udarbejde ret præcise forecasts. Det bliver nemmere at planlægge, prioritere og maksimere salgsbudgettet, samt få et realistisk billede af den forventede omsætning.

3. Skab tætte kunderealtioner

For sælgerne bliver det nemmere at forstå kundernes behov og præferencer og tilpasse deres salgsindsats i overensstemmelse hermed, når de ved en masse om dem. Den data er samlet i CRM-systemet.

Prøv SugarCRM

Vi viser dig systemet og gennemgår de funktioner, der kan optimere netop din forretning.

 

 

 
 
 
 
 

Eller ring til Nectar nu på telefon 70 20 90 33

Som CFO skal du gerne træffe beslutninger på baggrund af data. Ikke på mavefornemmelser. Omvendt vil du gerne kunne forfølge fornemmelser og se, om der er hold i dem. Den del hjælper SugarCRM mig med.”

Om Nectar

I Nectar fokuserer vi altid på at levere kundebaserede CRM-platforme, så du får en løsning, der passer til dig og din virksomhed. Og så du bliver rustet til de forretningsmæssige forandringer, du står overfor både nu og i fremtiden.

Om der er tale om en helt simpel løsning til en mindre virksomhed eller en kompleks løsning bygget til en specifik forretningsmodel, betyder intet. Intet projekt er for småt eller stort og uanset omfanget eller budgettet, er målet af finde den helt rigtige løsning til vores kunder.

SugarCRM opererer med Sugar Market, Sugar Sell og Sugar Service. Løsningerne kan bruges individuelt eller kombineres.