Kunderne elsker SugarCRM

SugarCRM er grundlagt i 2004 og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere. På verdensplan er der mere end 2 millioner brugere og systemet er tilgængeligt på 35 sprog. Vigtigst er, at kunderne elsker SugarCRM.

Nectar tager jer med hele vejen i mål

Hos Nectar tager vi jer med på hele turen – lige fra idefasen til implementering.

Men vi stopper ikke her. Vi er her også hvis I får brug for nye tiltag.

Sugar tilbyder den mest innovative, fleksible og brugervenlige CRM på markedet og tilbyder den bedste komplette værdi af noget CRM.

Udforder status quo og adskil dig fra dine konkurrenter. Ved at efterligne bliver du ligesom dem.

Hvordan kan vi hjælpe?

Send os dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om, hvordan SugarCRM kan understøtte og optimere processerne i din virksomhed – helt uforpligtende.
Blog kontakt

Eller ring til Nectar nu på telefon 70 20 90 33

Virksomheden

Viktech har mange års erfaring indenfor byggeri og industri. De har over 700 ansatte håndværkere der dagligt er ude på opgaver, for deres samarbejdspartnere i hele landet. Viktech tilbyder alt fra den simple vikar løsning til det faste samarbejde. Så uanset om man har brug for en enkelt håndværker i en kortere periode, eller man vælger dem som fast samarbejdspartner, kan de altid hjælpe. Viktech levere en kundetilpasset løsning, som passer til det enkelte behov.

''For os er det helt afgørende at vi kan arbejde i et system, så alle i virksomheden har adgang til de samme informationer, dette har SugarCRM muliggjort med Nectar's hjælp''

Hos Viktech P/S går der ikke en dag, uden at SugarCRM bliver anvendt. SugarCRM støtter alle virksomhedens interne og eksterne processer og den tidsbesparelse samt kundetilfredshed som SugarCRM har været med til at skabe, er uundværligt.

Andre der benytter SugarCRM på internationalt plan: