Hvad er CRM?

CRM står for Customer Relationship Management, som også kan oversættes til Kunde Relations Styring. Det ideelle CRM-system samler al kundeinformation fra alle virksomhedens afdelinger, og danner ét samlet billede af jeres relationer lige nu og her.

SugarCRM er et smart og effektivt system der indeholder relationer, transaktioner og data om kunder. CRM-systemer er udbredt blandt virksomheder i alle størrelser og er med til at skabe vækst, overblik og bedre kunderelationer. Formålet med et CRM-system er, at al information du har om en kunde samles ét sted, så alle informationer kan bruges igen og igen til vidt forskellige formål. Du vil kunne se al historik på kunder, sager, transaktioner og meget mere. Dette giver dine medarbejdere inden for salg, marketing og support bedre mulighed for at træffe velbegrundede beslutninger. Alle kunder har forskellige behov og ønsker. CRM-systemer gør det muligt, at man som virksomhed leverer uovertruffen og unik service til hver enkelt kunde. Det endelige formål med et CRM-system er netop at sikre loyale og tilfredse kunder, at reducere dine omkostninger samt forbedre dine indtægter.

Orden og effektivisering

For overhovedet at kunne arbejde struktureret med kunderelationer og kundepleje, skal der være styr og orden på tingene. Et CRM-system samler alle kundeinformationer på ét sted. Først når der er orden og struktur, kan du arbejde effektivt med dine data. Udvælg selv statistikker, lister og rapporter, der har betydning for din virksomhed med kun et enkelt klik. Når du er kørende med dit nye CRM-system, har du overblik over kundeinformationerne, medarbejdernes opgaver, sager, kommunikation både internt og eksternt og meget mere. Det gør, at hverdagen bliver mere effektiv og overskuelig.

Vigtigst af alt er, at alle i virksomheden kan overraske kunderne med en uforglemmelig serviceoplevelse.

Få skræddersyet og personaliseret dit CRM-system med SugarCRM.

Forbedret markedsføring og kundeoplevelse

Kundeoplevelser er i dag vigtigere end nogensinde før. Konkurrencen er høj, og mange kunder vurderer deres oplevelse, ud fra den service de har modtaget. Det er derfor vigtigt at have et CRM-system som overskueliggør alle kundeinformationer, så I får muligheden for, at give kunden en stjerneoplevelse, der skaber god omtale og i bedste fald flere tilfredse kunder.

Implementering af CRM

Et CRM-system gavner ikke kun topledelsen eller ejeren, men derimod alle i virksomheden. Det giver en lettere og mere overskuelig arbejdsdag. Uden et ordentligt og personaliseret CRM-system kan det være svært at holde overblikket over alle kunder og arbejdsopgaver, der måtte være. Alle i virksomheden skal være i stand til at hjælpe og arbejde med og for kunderne. I skal ikke bruge tid og ressourcer på at samle allerede eksisterende viden, omkring den enkelte kunde, fordi den viden, har I allerede samlet i CRM-systemet. CRM-systemet er hjertet i virksomheden.

Valg af leverandør

Det er nemt at finde en CRM-leverandør, det er dog sværere at finde en, der også samarbejder med jer og lytter til de ønsker og behov I har, for at få det perfekte CRM-system. Kombinationen af SugarCRM, der på verdensplan er et prisbelønnet CRM-system, samt Nectars ekspertise og hjælp til både opsætning, implementering og udvikling, giver dig og din virksomhed en smertefri og professionel start.

Nectar er med hele vejen!

SugarCRM er mere end et klassisk CRM-system

SugarCRM er et vigtigt værktøj, når virksomheder vil øge indtægterne og rentabiliteten, alt imens I reducerer omkostningerne, og kundeloyaliteten øges. Kunderne er det mest værdifulde en virksomhed har. Hos Nectar ved vi, hvor vigtigt det er, at implementeringen af SugarCRM i din virksomhed går smertefrit, og I kan begynde at arbejde deri med det samme. Vi er med på sidelinjen og sørger for, at dit CRM-system er opdateret og har alle de funktionaliteter I skal bruge, for at gøre jeres arbejde lettere, effektivt og mere overskueligt.

Et godt CRM-system er en skattekiste af brugbare informationer, der giver jer en dybere forståelse og et meningsfuldt forhold til jeres kunder. Vi ved, at SugarCRM for mange er det fortrukne CRM-system, fordi det er fleksibelt, skalerbart og har store udviklingsmuligheder, der kan integreres med de fleste eksterne programmer. SugarCRM kan bruges out-of-the-box, men Nectar sørger for at I kan få det fulde udbytte ved, at vi tilpasser dit SugarCRM-system til netop din virksomhed.

Konkrete eksempler

Et CRM-system kan virke forvirrende og uoverskueligt at komme igang med. Vi kan gøre det mere tydeligt og vise jer konkrete eksempler på hvordan, det kan hjælpe netop jeres virksomhed.

Kontakt os derfor allerede i dag for en uforpligtende snak.

Hvordan kan vi hjælpe?

Send os dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en snak om, hvordan SugarCRM kan understøtte og optimere processerne i din virksomhed – helt uforpligtende.
Blog kontakt

Eller ring til Nectar nu på telefon 70 20 90 33